الأربعاء، 4 ديسمبر 2019

Commis 1


الوصف الوظيفي
•Support Chef de Partie or Demi Chef de Partie in the daily operation and work
•Work according to the menu specifications by the Chef de Partie
•Keep work area at all times in hygienic conditions according to the rules set by the hotel
•Control food stock and food cost in your section
•Prepare the daily mis-en-place and food production in different sections of the main kitchen or satellites
•Follow the instructions and recommendations from the immediate Superiors to complete the daily tasks
•Ensure the highest standards and consistent quality in the daily preparation and keep up to date with the new products, recipes and preparation techniques
•Coordinate and participate with other sections of requirements, cleanliness, wastage and cost control
المهارات
1. Minimum 2 years working expereince
2. You should have a professional kitchen apprenticeship or chefs training course and previous experiences in quality establishments along with good culinary skills.
3. The ability to communicate in English and a proven track of food preparation, presentation and preservation knowledge is an essential.
تفاصيل الوظيفة
منطقة الوظيفة الدوحة, قطر
قطاع الشركة المطاعم وخدمات الطعام
طبيعة عمل الشركة صاحب عمل (القطاع الخاص)
الدور الوظيفي السياحة والضيافة
نوع التوظيف دوام كامل
الراتب الشهري غير محدد
عدد الوظائف الشاغرة 1
المرشح المفضل
المستوى المهني مبتدئ الخبرة
عدد سنوات الخبرة الحد الأدنى: 2 الحد الأقصى: 4
منطقة الإقامة الهند; قطر
الجنس ذكر
الجنسية الهند
العمر الحد الأقصى: 40


*** تقدم على الرابط التالي : Apply on the following link ***
اضغط هنا
للمزيد من التفاصيل ☎
اضغط هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

مطلوب مهندس مبيعات

One of the leading contracting companies in Qatar is seeking for qualified candidates for the following positions Sr- PI’OeCt Coor...